cakap banyak sini


Jumaat, 7 Januari 2011

i know where i stand..

Assalamualaikum..

pic sebelah ni pic "aku" kononya laa kan.. huhu last night aku sentap sket ada orang kata aku fake.. well what to do skarang aku nak buat clear statement pasal aku.. yaa! aku di luar tidak sama dengan aku di dalam (facebook).. dalam facebook aku cakap banyakk! out going like hell ngn orang yg aku x kenal.. tp the real fact here is.. i'm not like that in real.. aku seorang yang pendiam dan nerd..





MEMANG AKU MACAM 
YANG KAW CAKAP!!!!





betapa laser nya mulut dia.. smpai aku tersentap.. k ya hg betul.. aku nerd pendiam mcm @#%$.. truly aku dah berubah sejak f4.. ak x lagi cakap banyak mcm dulu.. tiada lagi yang nak aku ketawakan.. kawan2 pn semakin kurang.. aku x mintak lah dapat kawan2 bekepit ngn aku 24jam.. aku cma nak kawan yang ikhlas bekawan tu ja aku mintak.. aku tau aku bodoh hodoh lagi bangang.. 


memang aku sedih dan tak sangka kaw akan cakap camtu selama ni aku x penah pelekehkan kawan2 lain.. tak kira la dia bodoh/hodoh/bangang pn..klo aku tekasar aku mintak maaf

biarlah aku mcm ni nak wat cmna dah memang betul pn.. aku bukan lah the perfect guy mcm org lain yg pompuan tegila-gila atau di kerumuni kawan2 sebab aku cool.. Tidak!TIDAK SAMA SEKALI! semua silap.. dalam facebook aku nampak mcm tu tapi sebenanya tak! aku hodoh dan x la ckp banyak pn.. dah lama aku jadi macamni sebab aku tau where i stand.


kadang2 aku harap aku boleh jadi budak2 balek..x banyak masalah mcm ni "kami x mau kawan ngn hampa dah" but the fact is i can't!! I'm a fking grown up!!

ya aku tau aku x hebat.. x style mcm kaw.. kaw hebat.. kaw pandai begaya.. baju kaw branded.. aku pakai slipar t-shirt burok ja p mall.. pakai jeans pn yg ayah aq.. sbb aq xdak jeans!! aku buta fesyen!.. aku x macam kaw.. up to date.. aku x style pn.. attitude aku x ubah mcm nerd yg sentiasa blurr.. aku x paham lawak kaw.. sbb terlalu cool untuk aku paham.. sorry la.. aku bukan mcm yg kaw sangka.. biarlah aku terus mcmni.. aku sedar diri.. aku sedar sangat.. smpai aku x sanggup nak face muka kaw dan kwan2 yg lain.. jadi selama tu yg kaw pikir sal aku.. aku glad kejadian smalam terjadi.. 






thanks banyak2 sebab kaw buat aku ingat sape aku! kau buat aku lebih beware dengan "fake friendship".. takpa aku x bedendam.. aku marah skejap saja




kaw buat aku tergerak nak buat statement mcm ni.. aku tak "perfect mcm kaw" aku bukan girl's choice.. aku x pandai banyak benda.. sucks in sports,sucks in study,sucks in everything dan aku SEDAR!! aku mmg merendah diri dari dulu.. aku tau aku bodoh sangat2... tak sangka kaw kawan ngn aku yg bodoh ni slama ni.. aku yg bajet stylo ni.. dah aku malas nak pikir smua ni.. biarlah aku terus hidup dalam dunia aku sndiri.. dunia nerd yang hodoh dan xde otak.. aku sedar aku sapa.. patutlah aku x ramai kawan.. aku faham sangat.. aku trima.. 

ALLAH Maha Adil.. satu hari nanti dia akan tunjuk kat aku hikmah blaku smua ni..



post paling buruk dalam sejarah blog aku.. 

3 ulasan:

lah berkata...

hey, sapa kata tu? bodo pa! serius acap, aku start rapat dgn ang pn form 4 & aku rsa ang dh ok mcm ang! xyah jd apa yg org nk kta jd. ok? org bijak slalu kta:

"when we do good, people talk,
when we do bad, people talk,
when we do nothing also, people talk! hence do what good for you, ignore the 'people'!"

:)

asyraf_glee berkata...

tq dilah :) aq akn dngaq nasihat hg

arfandi berkata...

dont give up .