cakap banyak sini


Selasa, 19 April 2011

hidup macamni x seronok...

ok la aku memang bad mood .. truly hari ni aku frustrated gilaa.. tau tak aku dah berkorban masa,tenaga dan macam-macam untuk cari hampa.. aku percaya gila dekat hampa.. aku pecaya one day hampa akan sempurnakan impian aku... x penah sekali aku sangsi dengan hampa.. takpalah, org cakap kita takleh nak salahkan orang jugak bila apa yang kita harap x tercapai.. huff..

lepasni aku mungkin akan benci REUNION/ALUMRA/sekutunya. lepasni aku mungkin akan hilang rasa minat nak tolong orang. lantak hg la mati katak kena belah lori depan mata aku pon. asalkan aku xdak kaitan ngn hang aku buat taktau ja. aku dah malas nak ambik berat pasal orang lain dan kehidupan dia. bla niat aku disalah erti. bila pertolongan aku x dihargai.

aku dah malas...... seriously aku dah malas.... sebelum ni masa aku form 5 walaupun hidup aku hectic gila sampai nak spend time dengan kawan-kawan pon aku xdak masa.. MEMANG AKU ENJOY TIME TU.. xdak konflik ngan sapa-sapa.. buat hal aku ja.. tolong cikgu , buat homeworks , buat text debate , browse facts , online pn sat-sat ja , exams , buat duties monitor , buat kerja redaksi , kerja persatuan , kutip duit , turun latihan silat.... hmmm rindu kot benda-benda ni. walaupun kehidupan aku penat time tu.. TAPI PENAT YANG MEMBAHAGIAKAN.. k dah aku malas nak beletiaq lebih-lebih kat hampa.. SALAM GOOD NIGHT. kalau ada nasihat apa-apa dekat aku gitau la. aku sedia terima. OPEN : ) thx for reading



kadang-kadang aku benci gila dengan diri aku... menyusahkan orang.. dulu xdak la sampai macamni.. yg aku admit aku menyusahkan mak ayah aku ja.. kawan-kawan jarang sekali.. masa aku sekolah dulu... huhuhu.. aku jumpa la kawan-kawan yang sanggup bersusah payah untuk aku.. Alhamdulillah Allah ketemukan aku dengan depa.. tapi still , aku rasa benda ni x betoi.. aku x patut buat camtu... 




psst://aku redha dengan apa yang jadi kat aku hari ni
psst://aku xmau dendam ka apa.. aku harap Allah bagi hari yg bahagia kat aku esok
psst:// sebelum aku tidoq aku nak maafkan semua orang yg buat salah kat aku
psst://tolong maafkan aku jugak... aku salah... banyak sangat





4 ulasan:

zaty berkata...

awat ni awat ni.
haa..aku yg baca pun tak senang duduk.

apa pn masalahnya mesti ada jalan.insyaAllah nnti baek2 ja weh. :)

Shahirah Zainol berkata...

weh kenapa ni? ohh yg hg ceta dulu tu ka? takpa2, nnt cecita lain. bleh kurangkan beban. ramai lagi kawan2 lain. igt role model kita iaitu Rasulullah saw. hati akan tenang.

nZ berkata...

shahirah ni daa mcm pakar motivator pulak..
good job!
haha


acap.. jom p spa dr rozmey..nnt hilang lah tension hg tu..
:D

AsyrafGlee berkata...

aku taktau pon dia ada spa hahaha... arrr thanks kawan2... aku ok ja :)