cakap banyak sini


Sabtu, 23 April 2011

Video lucah..

Assalamualaikum bloggers .. 
sebelum membaca post ini kamu semua (mcm cikgu plak) dinasihatkan tunggu video bawah ni upload bagi habis haha bukan pa baru ada sentimental value dia sikit uwekk.. he he he.. sebelum ni aku x sempat nak rakam memori aku kat sekolah. LANGSUNG. Aku rindu suasana sekolah yang dulu.. la ni dah x sama dah.. bukan kata video , sekeping gambar pon aku x dak.. nanti dekat U aku akan make sure ada gambar he he

loading........

(ana yang sebok nak tangkap gambaq.. hezmee dok posing comey apa ! haha.. wan senyap sikit)

sepatutnya hari jumaat ada satu picnic yang aku plan.. tengok-tengok tak jadi aku agak kecewa sikit la sampai aku dah fobia nak plan apa-apa event dengan kawan-kawan ni. bila x jadi mula la aku nak emo lebih haha.. tu lah aku.. grr aku nak buat la video yang bermakna.. x kesah la dengan sapa pon..

dan aku sangat sakit hati dengan laptop ni sebab awat tah tak boleh download windows live movie maker. takpa if aku dapat offer uitm aku harap ada la rezeki aku nak dapat laptop ram 4gig hahaha... (berangan la hang) hmm aku nak jugak wide lens satu x kesah la canon ka tamron ka haha.. pstu battery grip nak bagi camera aku hensem sikit (kata kak wani) : ) (aku berangan saja okey)


Aku terbaca kat majalah camera mana tah.. "People have a lot of memories of their life but they forgot now they can express it through photos / videos" kan? Kalau kita tengok sekarang video kawen la yang "cute" tu.. yang lawan baling surat pakai baju mrsm time PREP class haha... pstu terjun kolam dalam gaun pengantin sekali dengan tudung2 kau benam dalam air hahah... gila aku jeles kot tngok semua tu... aku harap one day aku ada video2 mcmtu... dan bila aku dah ada pendapatan nanti baru aku nak jadi novice photographer.. (kira up sket pada amatur low sikit pada pro) tengah-tengah laa.... 
kan bagus kalo belajar buat video macamtu... untuk kenangan daripada hang buat video porn publish merata tempat.. jatuhkan air muka keluarga dan bangsa hang... tau tau ja la remaja zaman sekarang.. liar mengalahkan babi hutan.. at least hang dapat jugak duit yang halal.. kalau hg jual video kotor hg tu dekat website lucah tu bukan halal namanya... and lagi satu dah la hang buat lepastu hang dok sebok promosi dekat orang post link merata dekat facebook... kalau bukan hang pon mesti agen-agen hang..

HANG MACAM LIPAS DALAM MASYARAKAT.. JIJIK ! hahaha
(sebenarnya aku tak suka lipas masyarakat oke ja)


oke thanks for reading.... nak emo sat ha ha ha

2 ulasan:

angkasa berkata...

haha lawak gila ana kalut nk tgkp gmbaq.siyes lawak.haha

AsyrafGlee berkata...

hana bopa taun dah aku follow hg.. hg baru nak follow haha nampak sangat tajuk post ni menarik perhatian XD