cakap banyak sini


Ahad, 25 Disember 2011

hi heyo :) introducing The Jahs people !

 Hai guys ! \(^^)/
Salam semua yang membaca
post kali ni dedicated to these wonder women
they're so awesome, witty, amazing + terbayekK!
saya kenal merek since sem 1... whenever I feel like getting over stupid life dilemma

They are the best place to let it off !
(>_<) \/ [peace yaww]


jah number 1 Markonah : from PASIR EMAS, beliau memilik rumah agam tepi pantai
untunglaaa husband kaya (hahahahah bukan nama sebenar) :) jah nanti kawen jgn lupa jemput ! nak jugak makan nasik minyak tepi pantai aku ni haaa ! hahaha

jah number 2 Aida : seorang penternak haiwan domestik dan juga international. memilik rumah di BATU PAHAT. kebanyakan haiwan peliharaan yang mati di tanam dekat kubur cina berdekatan
:) jah kau lah printer bergerak aku ! sngt bernas dan efficient ! thanks jah for all the helps

jah number 3 Jay : perempuan misteri daripada Jelebu Negeri Sembilan. Sangat puaka zahir dan batin ! Sekali dia tembak laser berdarah telinga kau jahhh ! haha tapi dia suka buat cute reaction & pura2 blurr !
:) jah kau pn pemberi nasihat terbaik ! walaupun kau gedik ak tau kau jauh lebih matang bnding ak

jah number 4 Hussy : pompuan nih kalau mengilai pontianak pun beselerak ! hahaha. dia fun caring dan a laughing gas tank. kalau awak tngah sedih dngar dia gelak tawa. boleh tersenyum balik in a second ! :) *mengampu siot ! :) jah ! you're the coolest friend ever !

jah number 5 Aina : org utara bak hiang ! skolah elite bak hiang ! dia pn mcm diam-diam sket tapi jgn bg dia mengamok wey ! hg tngok ayat dia bg skali tekesima hg ! she's not the girl you would want to mess with boys haha. :) jah ! hg kwn paling berani penah ak jmpa ! keep it up...




Jah number 6 Zaty (itik) : ooo ni hot stuff tesl yg skarang tngah scandal ngn DL tesl hahaha. amboi dia ni berita sensasi u ols ! jgn tekezut kalau skali status dia bertubi-tubi orang like. mmg pembaca berita bergerak 
:) hey jah ! you're perfectly nice !

Jah number 7 Yana (along) : ni orang gurun ! bahaha RNR femes kat kedah ! tepi gunung jerai (ok motif ak jd tour promoter harini) dia ni lah jah paling sporty dan long lost schoolmate yg ak x pnah kenai tp kenai kat U. :) hey jah ! you're awesome !

Jah number 8 Mama : ni org parit buntaq ! dia dulu skolah mrsm k.pasu. ak taktau nk ckp pa kat dia tp dia seorang yg optimis dan selalu buat ak kagum ngn kesabaran dia haha. muka dia cam makcik2 u ols...
:) Jah ! ak doakan hg the best ! 





warna dunia saya
Asyraf Glee 



4 ulasan:

Ajeerah Russlan berkata...

so sweet huahua

AsyrafGlee berkata...

:P telaga madu jah

Anna Anneliese berkata...

I miss you too Acap! XD

AsyrafGlee berkata...

i love my jahs ;)