cakap banyak sini


Jumaat, 20 Januari 2012

everyday...

hai hoi hui heiii............... http://www.smileycodes.info
blog-blog saya ada cerita kat awak ni... tolong la dengar


lately, ada banyak persoalan bermain dlm fikiran taktau lah, makin hari makin sewel hahah.. hari tu skali awak jalan sblah sy... saya rasa mcm nak TERAPUNG ! haha konon control diri xmo nmpak happy sangat... padahal dlm hati (boom2 pow!) meletup buat kali ke seribu...


oh dan haritu time tngah rush hour gila2 cari kedai photostat, sambil borak2 ngn kakak kedai yg peramah ala kak pah jiran sblah sementara tnggu dia binding journal tu.. lepas habis bayar pusing belakang 180 degree (baru nk tekan gear) terus break mengejut smpai terjinjat kaki.. cer teka sapa tiba2 ada kat belakang? (sumpah malu gila time tu) jarak muka awak yg comel kuasa infiniti tu = 1 pembaris kot ngn mata sy.. 


muka awak cmni time tu ---> ( http://www.smileycodes.info)
smpai tepejam mata ... takut crash hehe. dan la time tu  saya tekejut  + malu + terkesima
 = rasa mcm jantung hati baru meletup kali ke berapa pun tak hengat dah jahh oi.


DAN haritu saya senyum banyak kali... asyik terbayang-bayang ja.. sungguh pelik ! haha, dan smalam awak msg, taktau la sapa gtau awak yg saya x bp sihat (padahal ok ja, propa lebih) .. haha msg awk buat sy terharu mcm nak nangis takung 10 baldi. boleh buat basuh toilet dah... 


Main idea msg awk (supporting details tu xyah la yer para pembaca yg chek sayangi haha...)  


A: "Sorry taktau pn kata sakit..get well soon" 
B: "Knpa nk mnx maaf plak? xpa esk ok la ni" 
pstu senyum smpai ke telinga bila awk ckp  
A: "Ya laa nnti nmpak mcm x concern plak. dah p tdoq :) salam"... 


http://www.smileycodes.infoYa Allah, tolonglah cakap ni semua MIMPI !http://www.smileycodes.info


monolog dalaman "muhammad asyraf, awak sedang bermimpi ! sila bangun sekarang ! tolong bangun dan sedar diri... semua ni x real weyyy"
arghhh what's going on anyway.... dah dah






psst:// i think everyday i find a new reason to like you more than i already am.... 
psst:// saya still simpan tiket wayang puss in boots tu, G12 awk duduk seat sebelah, at the end of that day it wasn't about Puss but it was all about YOU :D 


http://www.smileycodes.info
Dalam halusinasi
sila telan ubat gegat banyak2





2 ulasan:

NurHafiezatuL berkata...

omaigadddddddddddddddd!!
I just love this entry..hakhak...XD
best gilost..ehem2...gud luck acap..gud luck.. ;)

Nytafatyn. berkata...

you've just made me laugh like gila reading this. and kalau ang nak tau, kami dok mngutuk muka ang yg tekejut gilos masa bertembung tu hahaha sumpah lawak!