cakap banyak sini


Selasa, 10 Januari 2012

suddenly when inspiration strikes !


Haa lega lepas habis demo speech walaupun, haa ada jugak "walaupun" terketaq-ketaq tahap gempa bumi Jepun mencecah 9.9 skala ritcher.. hehe kami mmg macamni lah! nervous / tidak kalau pegang apa2 mesti ketaq.. :( Is something wrong with my hands? parkison? hmmmm.... I don't know, oh oh ! hehe 

tadi cik adik kek marble ckp dia xdak butter, nk wat kek esk :P saya risau tak tidur malam
pulak dia hehe.. surprise ! alaa tp dia dah p beli sendiri.. hoho cuak la tu 

 pastu2 yang kat kelas TED td tu yg pink2 tu untuk awak la haha. (ter-spontan td)


haha dah sudah acap ! syok sniri ja tau hang ni -,- shh
orite tadi terlewat kelas madame nagamany, sedih dengan kelasmet cita dia ngah feeling2 sorrow.. jadi smpai2 kelas terus explain kenapa... harini banyak ujian sangat2 macam Mission Impossible dah hari ni, tekejar sana-sini.. lari sana-sini.. bekejar-kejaran dengan Rafaad, Kimi, Paan kat TESCO Cheng cari barang... dan yang paling best cari HONEY untuk Rafaad. -,- macam hapa lagi dah, PERTANDINGAN SIAPA SHOPPING PALING LAJU haha. ok la back to Madam Naga dia ada bagi assignment yang agak menarik perhatian... dulu aku suka jugak menulis lalutan-lalutan jiwa ni hahaha (EVEN SEKARANG PON!)


"Waiting for The Rainbow"


boleh? hahah ...




good night awak :)
coretan rasmi
Gleek


2 ulasan:

Shahirah Zainol berkata...

hahaha lawak betoiii.

AsyrafGlee berkata...

haha kami ada 1 jam ja untuk shopping tu XD serious lari merata mcm tikuih kat tesco tu