cakap banyak sini


Khamis, 16 Disember 2010

SPM over

hmm walaupun SPM dah abes aq xdakla happy sngt mungkin x mcm PMR dulu
ada kawan untuk hangout ada orang yg sudi dngar luahan isi hati aku.. dan bosan
jgak bla lama2 dok rumah aku asek main game,laptop,tv,tidoq.. bab makan2 ni
aku rasa steady la jgak back to "diet penjara" aku hnya makan 1 kali sehari.. haha
kmaren aku p amek lesen.. fuhh bnyk plak procedure dia hari yg sama aku dapat
keja start January nnti.. aku tak tau la nak wat cmna.. slasa dpn aku ada test
nmpak cam susah gak la tp aku yakin aku bleh buat.. haha cepat sket settle lesen
lagi bagus sbb leh aku concentrate kat kerja aku nnti :) bosann sangat2 ngn hidup
aku yang kosong x mcm orang lain yang hidup bewarna-warni.. hidup aku
mcm cita P.Ramlee yg warna kelabu tu kot

3 ulasan:

afzan izzani berkata...

Cerita P ramlee walaupun kelabu tapi hidup dia tak! hg ni zaman moden pon hidup kelabu lagi ka?? haha :-p

Alynn Notnot berkata...

hahaha oke apa. kalau hidup mcm cita p ramlee warna kelabu yg speaker rosak. lagi haruuu :))

asyraf_glee berkata...

ajan: mksud aku hidup aku membosankan xdak warna

alyn: haha speaker rosak tu bleh jd mcm makcik bas yg dok begossip smpai pagi tu la :D