cakap banyak sini


Selasa, 21 Disember 2010

sat nak testing ja.. rindu SMJ

ni la sekolah tercinta.. jalan dia yang nostalgia
tujuan aku post ni sebab aku nk test apa jadi bila gambaq di uploadkan masuk dalam blog.. ya la blog tu haluih nak mampus.. nnti aku buat link untuk comment keh! aq mmg tngah blank dan penat edit blog tu.. tu blog mmg banyak payahhh! sebenaqnya kak alyn aka not not popotamus yang ajaq.. hehe credit to her la.. aq ska jgak sebab simple kecik molek dan x semak sangat.. aku tak payah susah2 nak edit text bold ka size dan sebagainya.aku tulis ja macamana pon dia jadi mcm tu jugak.. smua begantung pada HTML code yang kita pilih.blog ni classic template jd nk add gadget dia agak susah.aku pon tak paham sangat,tapi at least aq ada gak idea nak boh mp3 player tu macamna hahaha bla bla bla.. tak sabaq nak reja kat pizza hut dah dan amek lesen keta cepat2 bleh aku jalan2 makan angin :) adeh! lupa kata aku keja nnti :'( xpa la at least leh jmpa kawan2 kat tempat keja.. xdak la aku melepek lam rumah kawan ngn katak! 

6 ulasan:

Alynn Notnot berkata...

rindu SMJ jgk! hahaha

asyraf_glee berkata...

heh bdak taiping :P

Jasyla Rifhana berkata...

blog yg unik. haluihhhh

asyraf_glee berkata...

haha ^^ haluih tet nah jas
pakai spek zoom dekat2 sikit

Jasyla Rifhana berkata...

hahaha.... gara2 belog hg aku guna convex lens trueh

aku jeles hg buh lagu LUCKY nie. bahaha

asyraf_glee berkata...

nak aku ajaq ka cmna nk
bagi mp3 invisible?

haha add ym aq
senang skit


hatty_se0rang_0tai