cakap banyak sini


Jumaat, 18 Februari 2011

waaa bosan teruk weyy

Assalamualaikum bloggars! 


ok ok.. seperti tajuk blog di atas aku sangat boring kat sini.. pagi-pagi dengaq ayam bekokok,itik dok memekak *itik ka angsa pn taktau ... tp sbenaqnya merekalah yg buat aku rasa tenang dan jauh.. far far away from everyone.. jadi what's the commotion? tatau laa.. aku ni lari dari apa/sapa? sbenaqnya... hemmm hemmm...




*yaa agak pelik cuz i don really want anyone talks to me right now
*i dont want to see anyone right now


laa but why? haha tah mngkin mental disorder aku dah mula.. jadi aku deactivate fb dan bercadang untuk activate balek next wednesday... errr aku takut laa takut dengan diri sndiri takut dengan SPM takut dengan mcm2... knapa ehh? aku rasa x tenteram bila pikiaq smua ni....... 

tengok emosi yg bercampur baur ni.. arghhh sbbtu ak mai sini jadi aku xyah pikiaq.. k watevaa ak xmau cakap dah pasai ni... bye bye bye 




*psst sejak dua menjak ni rajin plak update blog noh?
*psst sejak dua menjak ni tngah mnjalani resistance test
*psst sejak dua menjak ni otak terlalu bnyak pikir

4 ulasan:

Shahirah Zainol berkata...

acap awat ngan fb anda?

asyraf_glee berkata...

saya deactivate sajaa lah :)
kucing nama pa ehh? dia sehat? hehe

Shahirah Zainol berkata...

luna luna luna <3 x brapa sihat :(

asyraf_glee berkata...

laaa awat plak :( ?