cakap banyak sini


Isnin, 7 Mac 2011

waa tired gila... 4am ! =.=

Assalamualaikum bloggers


ok dak blog yg aku baru edit ni? hehe background amek kat google.. the rest buat sniri hahah sirius aku jadi bertekun usaha diberkati Illahi... (lirik lagu plak haha) 


malam ni mmg ngantuk gila bhai.. pkoi 4am dok memproses blog jadi beginilah hasilnya dengan lagu yang bertemakan Only The Good Die Young by Gleethat's all I can do for now.. wait for the post later I have lots to tell... and here I present you my fugly edited picture using photoshop cs4 thx god i remember how to use some things.. XD and of course with the help of the Domokun! raawwrr! salam goodnite semuanya I mean good morning .. (=.=)


psst : esok aku kena drive la sebelum qti.. aku x suka tempat tu CEPAT SIKIT LA P!
psst: next week ada kem nnti WAJIB aku buat post pasai kem tu.. best ! ley jmpa junior
psst:dah lama x debate nnti mesti kekok gila dan blurr argghh tidakk abeh la nnti *gulp*

2 ulasan:

Shahirah Zainol berkata...

sory tak dapat teman hang =="

asyraf_glee berkata...

takpa :) hahah ok ark ni? hahah penat gila edit....