cakap banyak sini


Selasa, 1 Mac 2011

semakin hari semakin jauh

Assalamualaikum 


ok la hampa readers.. lama la jugak aku x menghegeh kot blog ni... start esok mngkin ak away sat dari rumah.. aku mmg tengah cayaq ceroi ngn ayat kawan aku yg ceroi beroi sorang ni.. nama dia Adzeem.. alaa hat mka cam cina tu haha hat hensem tu la.. FB dia hampa tau la.. dia ajak ak p Langkawi pulak dah.. lama la jgak dkat 5 hari.. adess ak pn temakan dengan pujuk rayu dia. Tp malam ni ak buat terok kata mak aku x bagi la apa la sgala macam. Dia pcaya (susah gakla nk bagi dia caya) XD



  • jadi doakan ak selamat pulang dan pergi
  • jangan lupa kat aku plak
  • nanti aku balek la buat bising mcm slalu kat FB
  • ok la Adzeem bjaya buat mood kluaq rumah ak mai blek
  • yg lain-lain hat janji kita tertangguh tu kan lepas ak dpt P insya-Allah ak mai aih bawak hmpa merendet
 ya tu dia ak bagi seketoi nah seketoi lagi 

1) thanks kat anis amalina sebab dia buat link LIKE FB kat blog aku (weh psst hg sorang ja tau password blog aku heheh special kan hg?)<3 nah untuk kawan terbaik sorang ni


2) thanks kat alyn sebab baru follow blog aku taiko terhormat(aku mmg ska idea sistem barter hg tu haha)

3) thanks kat semua kawan2 aku sbb jadi KAWAN aku 
(aku tau aku jiwang hari ni takpa la biaq aku gedik skali)

4) aku berjanji xkan syok sniri dan menggatai ngn pompuan lagi (secara sirius)

5) yaa ak tau cinta segala bagai tu anugerah Allah........errr (xpa kita skip part ni hehe)


nanti aku balek ngan album langkawi baru hahaha... Wassalam



4 ulasan:

adzeem mahadzir berkata...

oooooooooooooooooooooooo.. tpu aku nohh.. cendoii puluit btoii.. ahha..

asyraf_glee berkata...

hg dok wat terok.. siap soh ak janji ngn mak ak g xmau kluaq ngn hg dah hahahahah.. ayat paling sempoi hat tu

Shahirah Zainol berkata...

ahahahahaha !

Alynn Notnot berkata...

bwk balik pasiaq langkawi seguni utk aku. jgn lupa!