cakap banyak sini


Isnin, 25 April 2011

karya-karya 24 April 2011 haha http://www.smileycodes.info

http://www.smileycodes.infoAssalamualaikum bloggers 
readers and stalkers..

(bajet ada stalker) hahaha ok rentetan cerita hari ini mudah dan ringkas. 

http://www.smileycodes.infoHari ni aku bosan gegilerrr  dok rumah... ya takdak mak yang nak keloi aku suruh bangun tidur buang sampah,mop lantai dan beberapa kerja yang tak logik hahaha.. (logik sebenarnya)
Jadi apa yang tuan hamba lakukan...?http://www.smileycodes.info
hamba tidak berbuat apa-apa... tatkala melangut kebosanan.. hamba main my paint , facebook , skype , ym dan sekutu-sekutunya.. biasalah remaja seperti hamba hidup tergantung seketika sementara menunggu pinangan daripada universiti-universiti tempatan..di malam hari hamba ke kelas English Communication yang di mana Teachernya itu selalu menyuruh hamba dan rakan sekelas membuat latihan.. Intensif SPM kah ini bisik hati hamba...lupakan saja seloka tak berirama hamba dan tak lawak... mari kita tinjau karya-karya untuk hari ini... 

http://www.smileycodes.infoIni berkonsepkan gadis happy go lucky bahahaha.
ni atas permintaan cik jas yang mula-mula hamba sangka main-main saja.. tapi sebabkan hamba bosan dan suka puaskan hati sahabat-sahabat di meja pembangkang sana.. haha hamba lukis untuk beliau juga


Ini pula hamba dedikasikan kepada debaters http://www.smileycodes.info
adik-adik yang bakal menempuh Pertandingan Bahas Ala Parlimen Bahasa Inggeris Peringkat Daerah 2011 tudia semangat tulis penuh hahaha... ya mereka semua hebat.. bijak-bijak belaka.. cantik wajah akal geliga.


http://www.smileycodes.infoIni pula adalah sahabat karib hamba azhana...
beliau lah yang memulakan segalanya.. dok ajak hamba melukis.. al maklumlah baru saja download perisian MyPaint yang hamba selalu guna untuk melukis... kalau ada masa pi la MyPaint Gallery. Dekat sana ada karya-karya yang lebih hebat daripada hambat.. 100 kali lipat (hahahah bahasa kena sampuk jin)


http://www.smileycodes.infook lah setakat tu ja karya-karya hamba.. jam sudah menunjukkan 3am.. dan kedengaran bunyi gedebum gedebam di atas bumbung sana.. apakah syaiton di situ !? wallahualam.. hamba nak tidur pi main jauh-jauh....

4 ulasan:

angkasa berkata...

eh taun ni debate daierah lwn kt mn pulak?waah apa la nsib skola aku tu.mnang ka tak tu taktau aa.haha

AsyrafGlee berkata...

daerah taktau lagi... sekolah hg bukan p peringkat kebangsaan teruih ka? lawan antara SBP

Jasyla Rifhana berkata...

haha..aku pon ada...maksud aku..katun aku yg lawa itu ! :D

AsyrafGlee berkata...

hehehe :D