cakap banyak sini


Selasa, 26 April 2011

ok saya sangat kecewa...http://www.smileycodes.info

http://www.smileycodes.infoAssalamualaikum...
sopan kan? macamni.. pada suatu pagi yang indah jam menunjukkan 9.40am.. saya duduk termenung melihat gambar-gambar lama.. saya sedih (over) huu.. hmm kalau nak tau (takmau tau sila jangan baca) dulu zaman saya sekolah berat saya form 4 (55kg) , form 5 (65kg), after SPM (71kg) WTF !!?

http://www.smileycodes.infogambar sebelah ni zaman berat 55-60kg x silap.. time ni form 4 zaman ikut peraturan.. zaman aku tak cukup tidur.. bangun pukul 4am.. tidur pukul 2am.. zaman aku rajin pi turun bersilat.. setiap petang peluh macam mandi.. aku rindu gila kat cikgu yet... tapi dia busy mana ada masa nak tolong aku.. Aku rasa sekarang macam xdak harapan ja nak kembali ke berat badan asal aku tu... tapi takpa aku yakin dan percaya bila aku masuk semula ke "medan perang " iaitu kehidupan seorang mahasiswa .. Berat ini akan turun mendadak, dan aku akan join PSSGM dekat sana... I'LL DO WHATEVER IT TAKES to go back to how I was the 55-60kg me hahahaha... serious aku macam over gila mengalahkan perempuan? Kenapa aku risau sangat tah.. hmm ini melibatkan keyakinan diri dan psychology.. memang betul manusia akan merasa tekanan dengan kekurangan mereka.. the only way to overcome this situation is to fight back ! and find initiatives ! Yes.. Aku dah azam.. grr ada lagi 1 month and a half kot sebelum masuk mana2 IPTA.. HARAP SANGAT DAPAT ASASI TESL UITM.. nak sangat2... k bye aku kena out dah.. tapi sebelum tu.. ni gambar gemok aku.. lemak tangan yang obvious gila ! shet hahahah...


from http://lovefromloser.blogspot.com/ (aku malas nak upload sniri haha)http://www.smileycodes.info
 GEMOK KAN!? aku rasa lagi 1 year baru aku akan publish gambar baru aku yang kurus-kurus hahahahah.. (gila bajet 2012).. jangan risau aku akan guna the safest way and effective : )
http://www.smileycodes.info ana kalau hang baca ni.. aku nak cakap dekat hang "BIAQ PI LA ORANG SUKA BOH EMOTICONS DALAM BLOG PON BUKAN BAJET COMEL TAPI SUKA HAHAHA"


5 ulasan:

zaty berkata...

ahaha..bkn hg sorg ja wehh,rmi kot berat badan naik. XD

atiqah berkata...

it such a nightmare right, hang letak lah gambaq bju mlayu tu jd dp fb hang!

angkasa berkata...

haha acap acap..time raya kt umah adzeem tu pon mmg dah nmpk hg berisi.tp tak perasan pulak lemak2 kt tgn hg dah setepu tu.heee aku pn sama ja :( tkpa tggu masuk U sure2 turun berat balik

AsyrafGlee berkata...

takpa jat hana... memang penyakit lepas spm pn harem btoi hahahah.. lemak tepu gila hana oi...

atiqah xmau aku akan rasa depress kalo boh hahaha

Niezmomo berkata...

cool ! haahah