cakap banyak sini


Ahad, 1 Mei 2011

Peristiwa stereng tercabut...http://www.smileycodes.info

http://www.smileycodes.infoAssalamualaikum bloggers...
kita bersua sekali lagi.. terima kasih sangat-sangat sebab sudi buang masa kat sini... ok jom kita start ceciter !

http://www.smileycodes.info30 April memang hari yang memenatkan la bagi aku , pagi sampai 3ptg p Sungai Petani.. cuba cope dengan time.. cuma rush dari Sp bg sampai Jitra by 4 o'clock alhamdulillah sampai dengan selamat.. kalau nak cerita pasai Sp memang lambat la haha.. jom straight to the point...Aku dah janji dengan Jas and Linda nak p jadi photographer tak bertauliah depa.. aku ni kalau bab2 suruh amek gambar memang aku suka ! cuma kesulitan itu timbul apabila isu transport berlaku. Ya aku takdak lesen kereta... then aku cuba kecek ngn Hezmee, nasib ada Hezmee.. kawan yang baik kalau xdak memang Jas and Linda akan bengan jugak dekat aku haha... dah tu dia mai amek aku dalam pukol 5.30+ kot...

http://www.smileycodes.infoTIBA-TIBA... hezemee kata "aku nak tukaq baju la (kes dia pakai baju melayu dan rasa awkward la kot p tasek pakai baju sepasang macamtu)" Dan tiba-tiba... !!
http://www.smileycodes.infoStereng kereta dia tercabut.. screw terpelanting ke belakang dengan rakusnya ! 

http://www.smileycodes.infoAku yang macam tak percaya apa aku nampak ! Dia x complain pon stereng dia longgaq ka apa.. dan dia x nampak macam marah pon.. taktau la kelucutan stereng itu masih menjadi persoalan pada aku.. Nasib baik la dia berhenti dekat area WORKSHOPS.. (memang belambak la kot situ) aku pon call la jas "jas kami sampai lewat sikit stereng keta hezmee tercabut" jas "haa!? macamna boleh tercabut !? hahaha" tanpa membuang masa mari kita teruskan perjalanan.. kami pinjam screw driver dekat kedai berhampiran dan berjaya memasang stereng itu kembali.. dengan satu semangat satu tekad satu harapan satu bangsa kamu berjaya menyelesaikan masalah ini... dan sampai tasek dengan selamat... mula ingatkan nak p kandang kuda (wallahualam la buat pa, hidu taik kuda kot )

 http://www.smileycodes.infopastu kata jom p tasek plak.. layan ja la kerenah-kerenah depa ni Nyah oi.. mak tak tau nak cakap apa dah hahahah... dah dah dah.. pastu aku pon ternampak la muka-muka strangers ni... nama apa aku pon x ingat.. wani tu ja yg ak kenai.. dan adeq blurp / nama real "aisyah" hahaha... tah papa la budak zaman skarang (bajet aku lahir taun 80-an) k.... hentikan segala gurauan.. kita realisasikan transformasi , satu tekad ! satu harapan.. satu bangsa satu negara.... hehehe aku suka sangat ajuk yang slogan satu satu ni... taktau la kenapa... dah xmo cakap lebih.. satgi x pasai-pasai blog aku kena black list ngn pihak berkuasa plak.. ya la kan benda-benda macamni mana layak di olah oleh remaja macam aku.. no freedom of speech tak best langsung. kalo negara republic depa buat muka president depa berubah menjadi syaiton pn x kena tindakan undang-undang... (ok lari topik gila-gila !) hahahahah


http://www.smileycodes.infoGeng jejaka-jejaka hahaha...

http://www.smileycodes.infoni sepuak kawan-kawan hezmee .. yg ak kenai baju merah naim sama kaler ngn hezmee.. x sama tapi adek bradek la.. meamng I have no idea sapa manusia2 selebihnya tu haha.. buat-buat kenal dan ramah ja la ngn depa... motif pakai baju melayu ni actually depa baru balek daripada kenduri apa tah ... layan jaaa ! muahaha

http://www.smileycodes.info

"Izinkan aku display bilik aku yang semak samun macam dengan hapa lagi hahaha dan tu toyol yang aku bela.. dok menenggek dekat lampu tu..."

OK.. takat tu ja kot !http://www.smileycodes.info
terima kasih daun kari model-model hari ni sebab telah menambahkan warna dalam blog aku hari ni.. memang colorful habes la macam kedai cat... hahaha 






 

ni haa domokun kirim salam maut dan thanks for reading post yang merapu ni.. I had a great time today ! rasa bebaloi plak bila cuti nak abes ni... ramai kawan-kawan datang singgah kat hidup kita... k look forward to the next post.. have a good day dear readers : ) he he he he..... dan sebelum blah tengok la VIDEO HEZMEE BELETIAQ APA PON TAKTAU...



jom dengaq hezmee dok beletiaq pasai i-phone hahaha




8 ulasan:

Nasbellamy berkata...

stai gila blog hang

Jasyla Rifhana berkata...

sempOi baq hiang ! leh jd fotografer termasyhur wei :D

farhan asyraf berkata...

video stereng tercabut tak daaaaaa ka ? :D

AsyrafGlee berkata...

paan: malangnya time tu dalam keadaan panik dan xtepikiaq nk record... tp kalo tngok betoi2 stereng tu mmg xdak honk kan? hahaha

AsyrafGlee berkata...

tq jas ngn nas... style pa aih.. ni amatur gila2 gambaq2 aku amek

Shahirah Zainol berkata...

bilik hg comeyyyyyyyy jeles3 !! XD

AsyrafGlee berkata...

sherah :( rindu hg camna nak chat ngn hang ni !?

Niezmomo berkata...

cool gilaaa blik hg weii