cakap banyak sini


Jumaat, 30 Disember 2011

tak senang dibuatnya...

Mungkin aku patut diam dan mula
belajar untuk melawan hati aku sendiri
Kenapa aku tak ingat sebelum ni?

Setiap kali aku confess dekat perempuan
selalu berakhir hampa... 
ada yang 2 tahun kemudian baru jawab perasaan aku, 
ada yang "err kita kawan ja jangan buat pelik"
ada yang HAHA LAWAK WEY !

Aku dah cukup serik kot dengan semua ni...
 Takkan aku nak cari pasal lagi?
Sebab naluri camni la aku nanges tiga hari tiga malam... (propa) tapi still sedih kot ! rejection.... kan? 


#aku sangat sensitif dengan perkataan ini

ke hadapan saudari, kalau ada rasa tersinggung or jadi mangsa buli kawan-kawan yang nakal. orang disini mintak maaf sangat-sangat.
aku akan diam so orang tak kan bercakap.... sampailah buku cerita tertutup aku janji. 


#tak senang bila orang attack dia sebab post-post aku yang syok sendiri umpama yang ni dan yang ada di facebook. aku akan stop (tambah2 kat facebook) supaya takda orang yang akan buat dia tak selesa. sedangkan dia innocent taktau apa-apa. dia macam budak-budak (comel gila) haha. ok stop !! (=_=) aku ni asyik menyusahkan hidup orang... dari kecik smpai besaq !



mohon maaf,
asyraf glee


1 ulasan:

aku berkata...

cinta ni kadang boleh diumpama seperti pertaruhan.. just proud of yourself, if you've tell her the truth about your feeling.