cakap banyak sini


Khamis, 31 Mac 2011

rain.friends.cold





Hi ! lama x update Assalamualaikum. 
yaa, selalunya bila musim hujan ni aku mula la nak kena penyakit bernama demam. tapi takpa tak la teruk sangat, tujuan aku nak tulis blog malam ni cuma nak kongsi cita sikit.(dah start menguap)kalau cita zaman sekolah kan setengah orang x brapa suka,mungkin sebab dulu benda yang paling dia nak adalah tamat persekolahan.
sejak musim hujan ni...


hari tu time duk kat aneka ada satu cermin besaq tu kan, time tu hujan lebat hehe duduk situ temenung jauh ja (tingat kat sapa?) : P  hmmm.. takdak sapa, aku rasa time tu aku tingat kat kenangan dulu-dulu .. haa pi aneka  buatpa? (aneka adalah sebuah mall di jitra) tengok cerita ni la...... jeng3


  rocket, babydoll, sweet pea !
bEsT tErOk-tErOk !! (fan scream!)
dah-dah haha... ada sorang senior kata
"enjoy your holiday while you still have it, when you enter university's life everything changes. 


you'll crave for your bed (badly)" 
hmm harap-harap until that time aku boleh buat sesuatu yg bermakna.


psst//: kawan2 lepas ni semua dah nak p buat hal masing-masing so while we still can, aku harap boleh jumpa semua.. ;) yeah a good-bye is indeed painful, even though people say "in every hi there's always a good-bye" but me, i never say good-bye (cam tajuk lagu plak bahaha)


thank you kat kawan-kawan yang sudi teman aku, hang out dengan aku, dan bawak aku jalan-jalan sejak cuti ni :)





(psst//: i just realize how much i appreciate our moments)
cuku
em
gala bagai untuk hari ni : P 



5 ulasan:

Shahirah Zainol berkata...

Indahnya persahabatan

AsyrafGlee berkata...

:) hehe thx kat hg gak

gadis kechil berkata...

jom bawak akuh jln lakk.pizza akuh mna? ;)

BLOGGER berkata...

HAHA....xtau nk komen pe...tp lawak kot..hihi

zaty berkata...

tear drop on my cheek..haha.. sahabat..susah payah selama berkawan mmg memori gila kot. :)