cakap banyak sini


Jumaat, 8 April 2011

first thing first i'll make it loud and clear !


Assalamualaikum bloggers...
mulai hari ini beta akan bergiat aktif dalam dunia perbloggan 
"support lah beta hempuk kepala dengan bata"


kan hari tu hujan aku pon tetiba emosi aku buat la benda alah atas ni
pilih antara tahik dengan tengkorak mane yang kome suke? 
Nak bagitau saya punya sejarah silam yang amat 
memeritciritkan dan mendukatcitalarakan 
tudia kamus mana aku rujuk pon taktau.. ya aku manusia aku ingin dicintai dan mencintai, dalam hal ini nak tegaskan bahawa "I'm not".. walaupun cinta itu manis macam asam pedas royal masala dan aku mcm terbawak-bawak symptom tahik anjing penggoda nafsu ituewww.. tapi tak bermakna aku tengah tangkap jiwang. jatuh cinta. fuck no ! 


haha, nah merapu capaq ! 10 reasons why i think i can never SUCCEED in a love relationship...peyh ! Dr Sitipuharing nak habaq mai.... 10 SEBAB PATIK TIDAK BOLEH:


1) patik punya masalah komitmen (x suka jawab call,reply mesej)
2) aku jenis tak pandai nak beromantisan (stiff nerd robot fiaq) 
3)sukar nak ingat tarikh2 penting (hari jadi awak,mak awak moyang awak)
4)merajuk kau punya pasal (emosi membuak2 mletuskan gunung berapi)
5)aku tak sweet langsung (jangan harap aku nak bok kluaq duit kalo pi date)
6)aku ketegaq gila kot (bangkang ! bangkang ! dan bangkang !)
7)prinsip hidup aku jangan ganggu kebebasan dan ruang orang lain
8)cemburu buta! (oversensitip sangat will piss me off easily)
9)aku mengleekan dan menjengkelkan kepada semua wanita (sirius x tipu)
10)andai takdir kata aku AKAN jatuh jugak........ ya tapi bukan skarang


saya berharap akan jumpa seseorang yang boleh ubah sikap saya, dan buka pintu hati saya .... sekian
pErCaya atau tidak CiNtA itu SaTu SuMpAhAn.
datang dan pergi begitu saja... 


(suka hati kau ja kan jahanam !) hahaha mind the rude words hari ni geram sikit dekat orang
wassalam

4 ulasan:

Shahirah Zainol berkata...

**sibuk mencari kanta pembesar TOLONGGGGGGG!!

AsyrafGlee berkata...

awak kenapa awak hilangkan diri ! :( hahaha. awat orang kata tulisan blog aku kecil :O

add skype aku
asyraf.glee

AsyrafGlee berkata...

asyraf_glee SILAP

gadis kechil berkata...

tau xpaa.jenuh teropong ;)