cakap banyak sini


Selasa, 12 April 2011

If today...

Assalamualaikum sebenarnya kan aku agak sedih dan kecewa la sejak dua menjak ni.. tapi sekarang aku ok, i'm fine hehe things like this happen in life and we just have to deal with it, there's no way in every seconds of your life are always satisfying and match your expectations right? haha so get a hold of yourself when the unexpected things occur because it can be as destructive as one hell of a tsunami wave !!!


(ni bukan sajak pun sekadar rintihan hati Sang Teruna gwahaha !) 

if today i find it difficult i wish there's always someone to ease everything. if today i forget the past i wish there's always someone reminding me of the memories. if today i cry for loosing i wish there's always someone to make me realize that i lost nothing. if today i'm left behind i wish there's always someone that would grab my hand as he passes by me. if today is a sad day i wish there's always someone to cheer me up.if today my world turn havoc i wish there's always someone that will stand for me.if today i feel lost i wish there's always someone to guide me.if today my life turns wonderful i wish there's always someone to share the joy.IF that someone exists somewhere then I wish one day I'll meet him or her.. lalala : )

sejak kebelakangan ni aku selalu lukis guna software apa tah MY PAINT kot tapi lebih advance dari paint yang lama tu. alkisah seorang kakak UKM itu bagi sebab nak cheer up aku haha.. tyvm Alyn : ) 

cam tak betoi dah aku, tengok semua lukisan ni pn tau dah kan yang aku ni still kebudak-budakan.. bila laaa aku nak berubah hahahah... takpa nanti aku berubah la (sambil tutup mulut nak gelak) bahahah.. kajian mengatakan (ya la hang kajian ! haha Professor mana habaq mai?) lelaki akan matang automatically lepas dia kawen... (gila statement lu !) hahahah k jgn tunggu aku kawen plak insya-Allah sebelum kawen tahap kematangan aku at least 10% mcm markah ko-kurikulum bahahha.. 


ANIMATION TIDAK BERMOTIF :








actually setiap kali aku melukis aku rasa tenang dan aman
 hehe psst//: aku bajet macam happy kan? sebenarnya tak.. aku rindu zaman aku naif dulu bila aku ingat semua orang tu kawan hahaha.. zaman tu la yang paling bahagia sekali.. tapi sekarang dak dah.. terlalu banyak tanggapan...









3 ulasan:

Shahirah Zainol berkata...

huuu aku x tau nk komen apa. tapi yg pasti nk tya software apa hang guna nak lukis tuuuuuuuuuu! nanak !!

zaty berkata...

wehh nak jugak nak jugakk!(yaa.aku pon kanak2 rebena!hikhik)
hg guna paint mna nihh.software apa? XD

gadis kechil berkata...

awat xtau rasa nk reyau.hahaha KAWAN SAMPAI MATI nahh! =.='